Odrátavanie do RAMPAGE 2019 je spustené a sľubuje byť najväčším a najlepším doteraz!!

EXCISION (can)

ANDY C (uk) SUB FOCUS & WILKINSON (uk)

DIMENSION (uk) DION TIMMER (usa) DJ HAZARD (uk) FUNTCASE (uk) HEROBUST (usa) MURDOCK (b) MACKY GEE (uk)

ALIX PEREZ (uk) DJ HYPE (uk) DUBLOADZ (usa) DRUMSOUND& BASSLINE SMITH (uk)

FEINT (uk) FOX STEVENSON (uk) KOVEN (uk) MC MOTA (b) SPAG HEDDY (nl) TANTRUMDESIRE (uk)

BENNY L (uk) BREDREN (b) BUKEZ FINEZT (b) CULPRATE (uk) DISPROVE (it) INFEKT (de) KANINE (uk) K MOTIONZ (uk) MUZZY (uk) MVRDA (uk) OBEY (nl) SHIVERZ (uk) SIMULA (uk) SIGNAL (nl) SKEPTICAL (uk) T>I (uk)

HARRIET JAXXON (uk) LIZ-E (uk) M-ZINE (b) ONE87 (b) PHASE (b) SCEPTICZ (b) TEKITOKA (cr)

Rampage je najväčšia drum & bassová a dubstepová party na celom svete a  vracia sa do belgického mesta Antwerp už od 29. do 30. marca a to osláviť svoje 10 narodeniny. A ako ináč osláviť takéto pekné guľatiny ako ďaľším monstróznym line-upom s mega menami ako sú Excision, Andy C, Sub Focus, Wilkinson, Dimension, Funtcase, Dion Timmer, DJ Hazard, Herobust, Murdock, Macky Gee, DJ Hype, Alix Perez, Drumsound & Bassline Smith, Dubloadz, Feint, Fox Stevenson, Koven, MC Mota, Spag Heddy, Tantrum, Desire, a desiatky ďalších..

Jedno z najväčších európskych stretnutí v roku 2018 sa úspešne rozrástlo na dva dni a v tomto roku to opäť robí s viac ako 30 000 návštevníkov, ktorí pochádzajú z viac ako 55 rôznych krajín. Aby táto obrovská mohutnosť zodpovedala aj rozsahu akcie, je line-up rovnako obrovský a k tomu s tými najväčšími menami na scéne. Od čerstvých zaujímavých nováčkov až po stálice a legendy tejto scény. Audiovizuálna tvorba je tiež není z tohto sveta a je len ďalším z dôvodov, prečo sa táto akcia stala púťou pre fanúšikov drum & bassu a dubstepu po celom svete.

To všetko sa deje v The Antwerp Sportpaleis, jednom z najväčších indoor priestorov Európy, ktorý sa stáva zázračným a pohlcujúcim rajom vďaka svetelnej, lazerovej a vizuálnej produkcii, ktorá je na úrovni festivalov Tomorrowland, Awakenings a EDC, a pri niektorých úhloch pohľadu ju dokonca prekonáva.

Hlavná show sa tento raz dostala do rúk severoamerickému producentovi menom Excision, ktorý sa stal najobľúbenejším umelcom vo svete basovej hudby, a to najmä vďaka šialene vysokej úrovni vizuálnej čiasti jeho produkcie, ktorú celú prinesie predstaviť na Rampage. Vydával najmä na labeli deadmau5'smau5trap a koncom roku 2018 vydal svoj štvrtý štúdiový album Apex. Bol na čele hudobnej revolúcie, ktorá rozdrvila všetku konkurenciu v Severnej Amerike a priniesla množstvo nových umelcov.

Ďalej Sub Focus a Wilkinson mali velmi plodné leto pri hraní na Ibize, takže donesú celú taškú nových multižánrových trikov, Shogun hviezda a teraz aj majiteľ vydavatelstva 1985 Music, Alix Perez je ďalšiou ikonou drum & bass scény, ktorého neide nepriniesť na takúto zišlosť, legenda legend DJ Hype spoločne so šéfom RAM rec. Andy C , ktorý je už dlhý čas otcom DNB scény, DJ Hazard (Playaz a Ganja Records), ktorý je na scéne už vyše 20 rokov, hrával v legendárnom klube FABRIC a organizoval svoju vlastnú známu noc Playaz party. 

Tešiť sa môžete aj na čersvé hviezy ako sú Feint (Liquicity Records a Monstercatt), liquid, dubstep a house producent Fox Stevenson plus Funtcase, ktorí už síce hrali na Rampage 2018, ale boli to jedny z najviac šialených show, ktoré si ludia mega užili, takže ich RampageEvents prinášaju opäť.

Pre big bass nie je nutné pozreť ďalej ako ku Herobustovi z Mad Decent, nemôže chýbať Murdock so svojim "fresh club" stylom a jump upový král dnešných parties Macky Gee so svojim novým albumom. Desiatky a desiatky ďalších mien, o ktorých by sa  dalo pekne rozprávať, takze teraz už len v skratke a rýchlo kuk na aftermovie z minulého ročníka. Dubloadz, Drumsound & Bassline Smith, Fox Stevenson, Benny L, Bredren, Bukez Finezt, Infekt, K Motionz, Muzzy, Signal a Skeptical.. a všetci ostatní prinesú svoj štýl a energiu na dotvorenie nezabudnutelnej atmosféry tejto supersized epic party a oslávia túto jedinečnú príležitosť 10tého výročia - zapíš si the Rampage 2019 Weekend.

TEXT & PHOTOS: RampageEvents

Preklad: Mila

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info